Ga naar de inhoud

Therapeuten in Ede en omgeving

Kom langs in onze winkel: Veenderweg 95 in Ede. Route berekenen via Google Maps Voorraadinfo? Bel: +31 318 613 191 (zie openingstijden).

In onze winkel krijgen wij dagelijks niet alleen vragen over de producten die we verkopen maar ook over aandoeningen. Graag helpen wij u hierbij maar dit laten we liever over aan een gespecialiseerde therapeut. Daarom verwijzen we u graag door naar een orthomoleculair therapeut in Ede of omgeving. Hieronder vindt u een overzicht van alle gediplomeerde specialisten in de buurt.

Osteopathie Kim Klumpes in Ederveen

Praktijk voor Osteopathie
Kim Klumpes

Meikade 45
6744 TB Ederveen
Tel 0318-570034

Gespecialiseerd in de behandelingen:

 • Osteopathie

Kim Klumpes stelt zich voor

Kim Kraaij-Klumpes heeft haar osteopathie opleiding gevolgd aan het IAO in Gent. In 2003 is zij daar afgestudeerd en meteen een eigen praktijk begonnen. Voor die tijd heeft ze 9 jaar als fysiotherapeute met meerdere specialisaties gewerkt.

Elke patient ziet zij als een uitdaging omdat er in de osteopathie nog zoveel te leren is. Vandaar dat zijn nog steeds veel cursussen volgt. Up to date blijven is erg belangrijk, je altijd blijven ontwikkelen. Kim volgt cursussen in Nederland en regelmatig in het buitenland. Ze volgt o.a. de pediatrie opleiding SOCK in Crans Montana en biodynamische osteopathie en verder ieder jaar verschillende bijscholingen om nog beter te kunnen integreren. Ook houdt zich bezig met psychologie om lichaam en geest nog meer met elkaar te verbinden. Elke behandeling ziet zij als een leermoment, een trigger om verder te ontwikkelen.

Kim is moeder van 2 zonen en woont samen met haar man (Julian Kraaij, springruiter) in het buitengebied. Op deze locatie bevindt zich ook de praktijk. Iedere dag ervaart zij hoe heerlijk het is hier te werken in rust en stilte, dicht bij de natuur. Ook voor haar patienten is het vaak echt even tot rust komen op deze plek. De locatie en de vrijheid van het aan huis werken geven haar bovendien de rust om te werken wanneer zij wil. Voor Kim is osteopathie haar passie, met de uitdaging elke dag weer iets nieuws te ontdekken en er van te leren.

Revival

revival-mieke-joanne

Revival
Joanne van den Berg
Mieke Threels

Lorentzstraat 4a
6716 AD EDE
Tel 0318 – 64 89 80

Telefonisch bereikbaar: woensdag en donderdag van 9.00 – 17.00 uur

Gespecialiseerd in de behandelingen:

 • Een gezonde leefstijl met bijpassend voedings- en bewegingspatroon
 • Langdurige vermoeidheidsklachten
 • Gewichtsbeheersing
 • Hyperactiviteit en concentratieproblemen
 • Huidproblematiek
 • Darmklachten
 • Chronische klachten

Joanne en Mieke stellen zich voor

Uw praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie.

Revival staat voor opleven, een nieuwe start. Wij, Joanne en Mieke, zijn onze praktijk gestart met het doel u de controle weer terug te geven over uw gezondheid. 

Orthomoleculaire geneeskunde volgens kPNI: Wat is dat?

In de Orthomoleculaire Geneeskunde wordt gekeken naar de mens als geheel. Er wordt hierbij niet enkel gekeken naar een bepaald symptoom, maar er wordt gezocht naar de oorzaak van uw klacht. Middels doeltreffende aanpassingen in uw lifestyle, beweging, voeding en eventueel supplementen wordt gekeken naar een passende oplossing.

De kPNI geeft onze therapie een bredere toepassing op zowel het gebied van onderzoek naar de klacht alsóók de daarbij horende behandeling. De klinische Psycho Neuro Immunologie is namelijk de wetenschap die draait om het verbinden van onder andere uw emoties, zenuwstelsel en immuunsysteem. 

Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.revival.nl.
U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318-648980. We zien u graag in onze praktijk!

Arts homeopathie René van der Reijden in Ede

Rene van der Reijden in Ede

Artsenpraktijk homeopathie Ede
R. van der Reijden

Bennekomseweg 36
6717 LM Ede
Tel 0318-620490

Gespecialiseerd in de behandelingen:

 • Homeopathie
 • Bioresonantie
 • Algemene geneeskunde

René van der Reijden stelt zich voor

Sinds 1983 heb ik mijn praktijk als vrijgevestigd arts voor homeopathie aan de Bennekomseweg te Ede. Naast homeopathie gebruik ik bioresonantie als aanvulling, geef leefstijl advies o.a. voeding en beperkt advies over supplementen.

De homeopathie die ik toepas is geënt op de klassieke homeopathie. Dit houdt in dat ik samen met de patiënt op zoek ga naar een enkelvoudig homeopathisch geneesmiddel. Het liefst een middel dat bij iemand als persoon en het hele verhaal past. Dat betekent dat ik meestal meer tijd nodig heb dan gebruikelijk is voor een artsenbezoek.

In de praktijk zie ik vaak mensen met een lange lijst klachten en een rij verschillende medische diagnoses. Ze hebben vaak huisarts, verschillende medische specialisten en therapeuten bezocht. Ook dan probeer ik overzicht te krijgen, alles onder één noemer te brengen en het best passend middel voor hen te kiezen. Soms is aanvulling nodig met kruiden of orthomoleculaire preparaten.

Ik ben lid van de beroepsvereniging AVIG en kosten worden deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website www.ede-homeopathie.nl. Wilt u meer weten over homeopathie, kijk dan op www.homeopathie.nl

Praktijk Slunterzicht in Ede

Praktijk Slunterzicht
Hendrik Jan Hummelen

Nienhof 74
6715 AE Ede
Tel 0318-690021

Gespecialiseerd in de behandelingen:

 • Bioresonantietherapie
 • EMDR (Psychotherapie en Psychotrauma)
 • Fytotherapie
 • Neuraaltherapie & Regulatietherapie
 • Orthomoleculaire geneeskunde
 • Vasten

Hendrik Jan Hummelen stelt zich voor

Wij zijn een kleine medische praktijk waar we een breed scala van patiënten behandelen. Een aanzienlijk deel van onze patiënten meldt zich bij ons aan omdat ze in de gangbare patiëntenzorg min of meer zijn vastgelopen.

De huisarts of de specialist in het ziekenhuis kan in een aantal gevallen niet tot een duidelijke diagnose komen, de behandeling levert niet het gewenste resultaat op, of patiënten hebben last van de bijwerkingen van de medicatie.

Wij behandelen deze patiënten integraal. Dat betekent dat we naast de gewone of reguliere geneeskundige benadering vaak ook patiënten aanvullende geneeswijzen moeten aanbieden om een gunstig behandelresultaat te kunnen boeken.

New Care Vitamine D3
New Care Speciaal Assortiment
New Care Kindervisolie Advies