Ga naar de inhoud

Drogisterij Karens in Ede

Veenderweg 95, 6713 AD Ede, Nederland

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: 11.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Adres: Veenderweg 95, 6713 AD Ede, Nederland Gratis parkeren voor de deur!

Bereken route via Google Maps

Uniek assortiment

In de winkel vind u meerdere bekende en onbekende merken, de een ruimer qua assortiment dan de ander. Indien wij iets niet zelf voorradig hebben kunt u (door een uitstekende samenwerking met onze groothandel) het product later op de dag bij ons afhalen.

Bekijk ons assortiment

Maak kennis met ons team

Uiteraard kunt u in onze winkel gediplomeerde drogisten verwachten, die met hun jarenlange ervaring en ruime kennis van de producten u graag helpen met een vertrouwd en eerlijk advies. U bent van harte welkom!

Bekijk ons team

Enkele merken in ons assortiment

Solgar

De ruim 300 producten die Solgar in het assortiment heeft worden inmiddels in meer dan 60 landen aan de consument geleverd. Drogisterij Karens koos als een van de eerste drogisten in Nederland voor een ruim assortiment van Solgar producten. Onze medewerkers zijn opgeleid door Solgar zelf. Kom daarom langs in de winkel voor een passend advies.

New-Care

New Care brengt sinds 2001 een voedingssupplementenlijn op de markt van hoogwaardige kwaliteit. De voedingssupplementenlijn van New Care is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De producten van New Care hebben een hoge concentratie inhoudsstoffen van natuurlijke oorsprong die elkaar synergetisch beïnvloeden. New Care geeft met ieder afzonderlijk product een eerlijk antwoord op specifieke gezondheidsvragen. Kom langs in de winkel voor een advies op maat.

Synofit

Blijf bewegen met Synofit, een gewrichtskuur voor soepele gewrichten. Met soepele gewrichten blijft u genieten van het leven. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. De gewrichten moeten immers soepel en sterk blijven om alles te kunnen doen wat u wilt. U houdt uw gewrichten tot op hoge leeftijd soepel, en u kunt daarom actief blijven sporten en zo nu en dan gezellig met familie en vrienden uitstapjes blijven maken. Kom langs in de winkel voor een advies op maat.

Golden Naturals

Golden Naturals heeft een nagenoeg compleet assortiment om zo bij te dragen aan een betere levenskwaliteit, met de missie om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond te zijn en te blijven. Of dat nu is om het lichaam te helpen afvallen of gewoon een goede basis te leggen met een van de multivitamines, Golden Naturals heeft de producten in huis. Kom langs in de winkel voor een advies op maat.

Wat zeggen onze klanten:

5/5
Vandaag weer een sterk staaltje 'Karens' superservice meegemaakt. Top Service! Service die je alleen nog hier kan verwachten. Nogmaals dank! Het stond klaar.
S. Spel
5/5
Drogisterij Karens. Al decennia's lang de vertrouwde en de betere drogisterij in Ede waar de kwaliteit en service vanzelfsprekend is. Hier bij deze drogisterij werkt men uitsluitend met goed geschoold personeel waar men blindelings op kan vertrouwen.
Arend Weurding
5/5
Goed geholpen met de nodige en duidelijke uitleg!
Mury V